Race på Ring Knutstorp

Ejer men en Porsche skal man bare en gang i sit liv prøver at kører på bane, bare en gang. Nu ved jeg godt at en Porsche  Cayenne ikke ligefrem er en racer bil da damen vejer over 2 ton og er en SUV, men alligevel. Damen er en ægte PORSCHE og burde jo kunne te sig pænt på en bane… IK! Så derfor meldte jeg mig til det årlige bane arrangement som Porsche Center Syd afholdte på Ring Knutstorp d. 22.april.

 [slideshow id=42]

Vi blev inddelt i 3 grupper for ikke at der skulle ske for mange kollisioner på banen, det jo ikke var et racer løb men et hygge prøve en bane dag. De langsomme (det var mig) gruppe 1, de lidt hurtige gruppe 2 og de vildt hurtige i gruppe 3.

Efter en obligatorisk gennemgang af regler, flag, spørgsmål mv. var det tid til ‘warm up’ med pace-car. Alle kørte 5 omgange i ‘pænt’ tempo med pace-car for lige at lære banen at kende. Ring Knutstorp er en lille bane på lidt over 2 km som det tager ikke mere en 1:15 – 1:20 at ‘skubbe’ damen rundt en omgang. Derefter var det gruppe 1 tur. FUCK NU GÆLDER DET,  og jeg som er den eneste i en Cayenne (kaldet hestevogn blandt ‘venner’) og alle andre i pæne små lave hurtige Porsche’er. På dette tidspunkt havde jeg faktisk lidt fortrudt at jeg meldte mig til! Jeg bliver jo total til grin i dette selskab! MEN MEN MEN…

Det skulle jo vise sig at min Cayenne GTS slet ikke opførte sig som en hestevogn men som en rigtig Porsche på banen. Smæk til alle dem som stod der og pegede fingre af min hestevogn for det eneste de så af mig var min baghjul… WROOOMMMMMM hvor kørte damen hurtigt og kunne nemt følge med alle andre Porsche’er i min gruppe. Overhalede endda et par ‘normale’ 911 og en Boxster S.

En FED dag på banen i Ring Knutstorp med Porsche Center Syd. Ingen uheld og alle havde en rigtig hyggelig dag i godt samvær med fælles Porsche ejere. Dette er helt sikkert ikke sidste gang jeg jeg kører på bane…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *