Skift til sommerdæk

Foråret er på vej og temperaturen stiger og stiger for hver dag der går, så det er på tide til at skifte hjul på bilen fra vinter til sommerdæk.

Mine sommerfælge trængte til en kærlig hånd i form at en gang ny maling. Det kan en gør det selv mand som mig jo sakens selv gøre, så ned i de lokale byggemarked og købe fortynder og vandslipepapir i korn 800, 1200, 2400, lidt sølv maling og klar fælg lak. Så en lørdag formiddag begyndte jeg med fortynder at fjerne gammel lak og maling ude i garagen. Pyyhhh man bliv sku lidt svimmel af duften og derfor insisterede konen at jeg brugte gasmaske. SÅ måtte jeg lige en tur til byggemarkede igen. Men ville skidtet af nææ, så efter at have gnubbet i hel lørdag på en fælg, var ødelagt i fingerne og skæv i hoved besluttede jeg at overlade jobbet til de professionelle. Det ER jo også lidt nemmere…

Ringede til Ahnelövs industrimålning i Malmö (kan varmt anbefales) og fik en rigtig god pris af Linda på sandblæsning og pulverlakering af mine 4 stk. 20″ SUV fælge.
Til hjælp med afmontering af dæk fra fælgene samt senere påmontering og afbalacering benyttede jeg Däckcenter i Vellinge som har ‘Drive in’. Bedre service til hjulservice findes ikke i universet punktum, BRUG DEM… så stor tak til Jimmy for lynhurtig betjening og midlertidig opbevaring af dæk mens de var hos ahnelövs industrimålning,

Her er så resultatet. DE ER BARE PISSE FLOTTE i sølv metalic  :mrgreen:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *