Skal vi have ny bil? JA en bimmer

Lotte har været i byen med og købt en sød lille bimmer til far (mig). Volvo’en, en XC70 II D5 AWD, som vi er rigtig glade for har tjænt os trofat nu i 2 år til fulde tilfredshed, men damen har kørt mange kilometer, næsten 100000km er det blevet til. Skal man have bare lidt penge ud af en bil fra 2008 her i Sverige ja så skal den udskiftes nu ved det magiske 10000mil’s grænse.

1Derfor var vi i sidste ud på besøg hos BMW i Helsingborg for at prøve en 535d M-sport.

TEKNIK:
Motor: 6cyl, 2995ccm, 600Nm, 300Hk (220kW)
Forbrug ved bykørsel: 8,4 til 16,1 km/liter
Forbrug ved landevej: 14,9 til 21,7 km/liter

Til sprint og store afstande: BMW TwinPower Turbo-motoren i BMW 535d med 300 hk (220 kW) og 600 Nm. Dynamisk, omdrejningsvilligt og kraftfuldt – sådan accelererer den 6-cylindrede rækkemotor til 100 km/t på kun 5,7 sekunder. Samtidig er den uhørt nøjsom med sit gennemsnitsforbrug på 15,9 km/liter.

Æstetik i sin mest dynamiske form: M sportspakken til BMW 5-serie Touring. Sådan opleves det, føles det og ser det ud, når trangen til mere dynamik får lov at udfolde sig.

Downforce som motor for fremdrift. Aerodynamikpakken til front- og hækskørtet. Hækdiffusoren forbedrer fartvindens tryk på bagakslen især ved høje hastigheder. I samspillet mellem M sportsundervognen og M letmetalfælgene 350 M i 18 tommer eller 351 M i 19 tommer vil du opleve helt nye sider af BMW 5-serie Touring. Kendere sætter pris på detaljer som afgangsrørene i mørk krom, som harmonerer perfekt med metallakeringen Carbon Black, der kun fås i forbindelse med M sportspakken.
Også kabinen viser sig fra sin absolut mest sportslige side med interiørlister i aluminium Hexagon og antracitgrå BMW Individual-loftsbeklædning. Skålformede sportsforsæder yder fornem sidestøtte ved selv høje tværaccelerationer, som kontrolleres perfekt med M læderrattet. De kraftige tommelhvilere, den tykke ratkrans og multifunktionsknapperne hjælper dig med at holde fokus.

Nævnte jeg at jeg henter den om 14 dage…… WEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (wrooommmmmm)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *