Sidste sten er lagt…

Efter 10 timer ude i haven i dag,  er vi endelig færdig og har lagt den sidste Starke beton sten i forhaven. Føj hvor har Lotte og jeg laaannnngggeeeee arme. Der var også lidt udfordringer undervejs. Min vinkelrette snor på husmuren som jeg har lagt alle sten udfra, må have flyttet sig 2cm eller også er huset skævt, for mine stenkanter passede ikke når de skulle måles rundt om blomsterkasserne. Og passe SKAL de altså når jeg bygger. Ikke noget med skæve linjer eller rækker med sten som ‘skubber’ sig hverken frem eller tilbage. Næ hos mig passer tingene sammen helt ud til vejen. At have sådanne krav til ens eget arbejde betyder så bare lige at alle de små gange jeg havde lagt mellem blomsterkasserne måtte flyttes. FUCK hvor jeg bandede eder #¤%&%#%” da jeg opdaget det. Men med Lottes hjælp var det på plads efter ½ time. Og så gik timerne med at ordne underlaget, lægge vandslangerne til automatvandingen ned under gruset og rette grus af og lægge sten. Det tyndede også ganske kraftigt ud i pallerne, da vi jo tog et kraftigt indhug i dag. Men fint blev det faktisk også…

[slideshow id=33]

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *