Pool by night

Ny pool pumpe

I mit ugentlige check af pool’en, som bla. omfatter check af saltsyre niveau, filtertryk  mv. opdagede jeg at min Aqualux Pulso pumpe ikke havde det så godt. Det vidste jeg egentligt godt da jeg nu i to sæsoner har forsøgt at få PoolCity til at udskifte pumpen da den er utæt i pumpehuset. Har fået udskiftet den en gang før på garantien. Men der drypper simpelthen igen saltvandtdråber ud af pumpen som så sætter sig som en hvid saltrende rundt over det helt. Derved æder saltet simpelt pumpen op indefra og udefra  😐

Nyt grejskal der derfor til, så jeg ringede til min gode ven Svend fra PoolStar.se og valget blev en Pentair Intelliflo VSD. Denne pumpe er lidt mere end de andre pumper på marked bla. fordi den kan tåle salt og har variable hastighed. Det lyder måske ikke af så meget, at man kan justere hastigheden, men på el omkostningerne på den lange bane betyder det rigtigt meget. At den så samtidigt ikke siger noget, praktisk talt lydlød i drift, er jo et kæmpe plus.

En lille beregning inden købet viste da også at denne relative dyre pumpe, at alene på strømforbruget har denne pumpe betalt sig hjem på ca. 3 år,. og så uden at støje -> SOLGT…

PS: Billeder af pumpen installeret nede i teknikhuset kommer snarest.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *