Falsterbo Rally Sprint

Det er lørdag – endelig weekend, og jeg er vågnet lidt tidligt, men solen skinner og det er næsten 13 grader allerede udenfor, DEJLIGT…
Åbner døren ude til baghaven for at lukke Emma ud og for at mærke det dejlige vejr.

Wrooooommmmmm iwww rhoooowwwww weheeeeeeee HVA FANDEN ER DET FOR EN LARM! Kører de race ned på stranden?

Men det går nok snart over, da der HELT sikkert er nogen som ringer til politiet og melder det, Sådan nogle bøller, og så lige her til formiddag hvor jeg står i morgenkåbe i haven og nyder udsigten. Hmm, lidt gnaven er man vel blevet… Men stopper det, NEJ, det gør det ikke, og nu er der ikke kun en men flere bøller som freser rundt med deres tunede biler nede i skoven. HMMM siger jeg bare. Jeg går ind og laver morgenmad til resten af familien, blødkogte æg, nybagte hjemmelavede boller, hele molevitten. Men larmen holder ikke op og der kommer flere bøller. Der sker altså et eller andet ned i skoven og nu tager jeg derned og finder ud af hvad. Med kameraet i hånden kører jeg hurtigt ned mod mod campingpladsen og ser at der holder sku biler OVER DET HELE.

Der er muliarder af mennesker og parkerede biler overalt og nu kan man se at de faktisk kører rally på skydefeltet i skoven. FEDT. Smider bilen og skynder mig ind og tager en masse billeder. Hvorfor har jeg ikke læst om dette i lokalavisen… Måske fordi stod det i avisen ville naturforeningen have lukke ned for løbet, SLUT NADA NO RACE, men jeg syntes det er super fedt arrangement, og syntes at dette skal de da bare gøre på årlig basis.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *