Bird Show

Falsterbo Bird Show er en international begivenhed, som finder sted 03-05 september. Falsterbo Bird Show arrangeres på Skanörs lyng og inde på den nærliggende ridesportscentre (Falsterbo Horse Shows arena). Arrangementet byder på mange behagelige og interessante aktiviteter i forbindelse med fugle og Fugleopdræt for alle, uanset forudgående kendskab. Dagsordenen omfatter også guidede ture i det sydvestlige Skåne, interessante foredrag, underholdning, børne-og familie aktiviteter, ringmærkning af fugle og en udstilling, hvor klubber og udendørs virksomheder udstillingsmontre deres aktiviteter og produkter.Falsterbo bird show

Falsterbo Bird er til for at skabe et øget interesse for fugle, en stærkere forståelse for fugle-og naturbeskyttelse samt generere økonomisk overskud til at hjælpe med at beskytte vores sårbare fugle. Falsterbo Bird Show er for alle interesserede i fugle og natur.

Vellinge Kommune, svensk Ornitologisk Forenings (SOF) og Skånes Ornitologisk Forenings (SkOF) er arrangørerne af Falsterbo Bird Show i samarbejde med den danske ornitologiske Association (DOF).

Kom og hver med…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *