Bülov & Nielsen hus til salg

Står du og mangler et dejligt sted at bo? Hvorfor så ikke købe mit smukke hus i Slangerup? Klik på billed for mere info.

Møllehaven 26, 3550 Slangerup

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dejlig velholdt Bülov & Nielsen gulstensvilla med rødt tegltag med flot have. Villaen indeholder: Entré hvortil der er adgang til stort dejligt køkken-/alrum med klinkegulv. Her fra er der adgang til bryggers samt børneafdeling med to værelser og badeværelse med brus. Der er også adgang til et rummeligt kontor samt stue der er lys, fordi der er en flot glaskarnap mod syd/vest. Fra stuen er der adgang til et større forældresoveværelse med eget badeværelse. Huset er opført med hvidpigmenterede trælofter, samt klinke- og parketgulve med thermostatstyret gulvvarme og genvex. Der er også IHC og alarmsystem og en masse indbygningsspots. Der er endvidere en stor dejlig sydvendt terrasse. Til ejendommen hører et stort isoleret skur samt dobbelt carport med skur. Indretningen af de tre bygninger er virkelig gjort med tanke på at en moderne familie skal kunne fungere effektivt. Haven er indrettet efter oplæg fra en havearkitekt, så den er der også tænkt over!
Der er gode stisystemer og nærhed til skole, integrerede daginstitutioner, offentlig transport, idræts- og svømmehal samt indkøb.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *